Team

Zinvolle schepper, trainer, persoonlijke en professionele coach.

Quantum c’est un réseau de professionnels animés par l’envie d’accompagner les individus. Nos coaches et formateurs, tous expérimentés dans divers domaines, vouent aujourd’hui leur carrière au développement personnel et professionnel.

Filip, initiatiefnemer van Quantum, heeft besloten om een team te vormen en een ruimte te creëren om u te verwelkomen, te inspireren en te ondersteunen in uw projecten van verandering en ontwikkeling.

Filip Grisar

«De afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad om veel te reizen in de loop van mijn activiteiten en mensen van alle achtergronden en culturen te ontmoeten. Van Azië tot de Verenigde Staten, via het Midden-Oosten en Europa, besefte ik dat de uitdaging universeel is: betekenis geven aan wat we doen.»

Overtuigd en gefascineerd door het menselijk potentieel en met 15 jaar ervaring in business management, teamcoaching, conflictmanagement, verandering en marktevolutie, besloot hij zich te concentreren op groepstrainingen en individuele coaching. Gecertificeerd op verschillende persoonlijkheidsmanagement tools en gedragstypologie, leiderschap en communicatie, verandering, management en business games, is Filip een dynamische en gepassioneerde trainer.

Hij geeft de voorkeur aan onderlinge uitwisseling, debat en het zoeken naar oplossingen.
Zich verdiepen in concrete en praktische zaken, zich focussen op mensen en hun potentieel, hen de kans geven om zich volledig te ontwikkelen, duidelijke doelstellingen vastleggen om hen vooruit te helpen, dat zijn enkele van de elementen die Filip tijdens zijn interventies in de praktijk brengt.

Eléonore Snyers

Met passie en vriendelijkheid begeleidt Eléonore bedrijven in hun aanpassing aan een veranderende omgeving. 

Haar doel is de cultuur aanpassen en/of veranderen om jullie voor te bereiden op de uitdagingen van de wereld van vandaag en van morgen. Zij zal u begeleiden om projecten en doelstellingen succesvol te behalen, met respect voor menselijke waarden en ontwikkeling van de autonomie van werknemers.
 
Met een schat aan ervaring op het gebied van marketing, communicatie, en project management, is Eleonore trainer en coach geworden. Ze biedt U haar creativiteit en skills in marketing en in change management. 

Eleonore begeleidt ook individuele werknemers die moeilijkheden hebben of  voor carrièreverandering staan. Door hen in staat te stellen opnieuw contact met zichzelf te maken, zullen hun waarden en talenten de meest veelbelovende en motiverende troef zijn die hun toekomst zinvol zal maken.

"Mijn werk is niet gemakkelijk te zijn met mensen. Het is mijn taak om deze opmerkelijke mensen die we hebben mee te nemen, om ze aan te sporen en nog beter te maken."

Steve Jobs
over ons