Coaching

Voor groepen, leidinggevenden en managers of individuele coaching

“Leiderschap is het vermogen om uw visie om te zetten in actie.”

Voor leiders & managers

Van een teamleider maken we een leider.

Wij ondersteunen zowel ervaren als nieuwe managers om deze delicate functie zo goed mogelijk uit te voeren. Het managen van mensen is een zeer lonende, maar ook zeer moeilijke taak.  Vaak gescheurd tussen twee hiërarchische niveaus, vereist het vaardigheid om teams te motiveren om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken.

Managementmodellen zijn geëvolueerd: de tijd is niet langer voor controle, maar eerder voor inspiratie, coördinatie, waardoor iedereen de kracht krijgt die hij verdient en zijn werk zinvol kan doen. Hoe kunnen we deze inspirerende en legitieme leider worden, die het bedrijf naar succes leidt en tegelijkertijd de ontwikkeling van de werknemers garandeert?

Voor groepen

Van een groep maken we een team.

Een succesvol team opbouwen is niet alleen een handvol mensen bij elkaar brengen en hopen dat magie werkt. Een echt team ontstaat wanneer iedereen perfect geïntegreerd is, zijn missie op de juiste plaats uitvoert, zich in harmonie voelt met zijn verwachtingen en waarden.

elk individu volledig operationeel kan zijn, zonder angst of blokkades kan worden vervuld, dan zal de positieve energie die door het team wordt ontwikkeld zodanig zijn dat iedereen met plezier zal samenwerken en de verwachtingen zal overtreffen.

Individueel

Van een individu maken we een medewerker.

Bent u een nieuwe medewerker, ontdekt u een nieuwe functie, een nieuw team? Het is niet altijd gemakkelijk te integreren. En zelfs zonder van functie of bedrijf te veranderen, zijn er periodes van vragen en veranderingen, wanneer we de balans moeten opmaken van wat we daar doen.

Zichzelf beter leren kennen, de tijd nemen om eigen doelstellingen te definiëren, eigen waarden en motivatiesleutels te definiëren, zullen u in staat stellen om de juiste plaats in het bedrijf in te nemen. En ook al is de oplossing soms elders, laten we erkennen dat het iedereen tijd en energie bespaart om geen gedesoriënteerd teamlid te zien.

Voor individuen

Vind zingeving, verduidelijking van uw doelstellingen.

Wilt u van carrière veranderen, u volledig omscholen of u heroriënteren? U heeft een project voor de oprichting van een bedrijf, u weet niet waar u moet beginnen? U ervaart spanningen op het werk of in uw team, en u wilt deze situatie begrijpen en verduidelijken, en u wilt geholpen worden om een bepaald probleem te overwinnen?

Ook hier vindt u onder ons team een vriendelijk oor en nuttig advies om u daarbij te helpen.

De weg naar succes is nog steeds in aanbouw. Wij helpen u stap voor stap, om deze weg in kaart te brengen. Specifieke doelstellingen helpen u om uw energie te richten op de juiste actie.