Opleidingen

Al onze trainingen worden op maat gemaakt om aan uw realiteit te voldoen en hebben een reële impact op uw organisatie.

“Ieder van ons kan een verschil maken. Samen kunnen we verandering teweegbrengen.”

Onze taak is het genereren van verandering in uw bedrijf. Vandaag de dag is niets stabiel of onveranderlijk, de wereld verandert op volle toeren, en dit veroorzaakt veel stress omdat we de toekomst niet kunnen voorspellen. Twintig jaar geleden werd het internet geboren. Tien jaar geleden, het begin van de sociale netwerken. Dacht u nog maar een paar jaar geleden dat de wereld zou zijn zoals hij nu is? Nee, natuurlijk niet. En hoe zal ons leven er over 10 jaar uitzien?

We staan voor een grote maatschappelijke en culturele verandering. Het is vandaag dat we de verlichting van onze wereld van morgen kunnen traceren. Daarom willen wij één van degenen zijn die een positieve verandering in deze nieuwe wereld teweeg zal brengen.

Wij willen bedrijven die succesvol zijn, maar menselijk. Respect voor de personen die ze samenstellen, voor hun uniekheid, hun waarden, hun dromen. Bedrijven die echt hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarnaar handelen. Maar we willen ook tevreden werknemers opleiden, die actief zijn voor hun bedrijf, die de waarden die met hen worden gedeeld respecteren, want dat is wat winst en prestaties oplevert.

Op Maat

Wij passen ons aan uw realiteit aan.

Elk bedrijf is uniek. Onze ervaring heeft ons meer dan eens geleerd dat geen enkele opleiding van het ene bedrijf naar het andere kan worden gekopieerd zonder grote veranderingen. Als we een reeks thema’s hebben die als basis voor discussie kunnen dienen, zullen we altijd na een grondige vergadering een programma op maat voorstellen dat aan uw werkelijke verwachtingen voldoet.

Wij bieden groepstrainingen aan, versterkt door regelmatige controle om ervoor te zorgen dat de verandering verankerd is in nieuwe gewoonten.

Voor managers

Van een teamleider maken we een leider.

Hoe maakt u van uw managers inspirerende leiders? Elk georganiseerd bedrijf weet dat het management geen aangeboren geschenk is, maar een echte leerervaring. Hoewel een aantal basiskwaliteiten nodig zijn om deze rol te kunnen uitoefenen, zijn er veel dingen te leren en te ontwikkelen, zoals empathie, empowerment, zelfstandigheid, het geven van autonomie, motivatie, empowerment en inspiratie.

Het gaat er niet alleen om dat u goed bent in uw werk om ineens een goede leider te worden als een senior functie binnen handbereik is! De managers worden in kleine groepen of individueel opgeleid.

De enige manier om verandering te bewerkstelligen is door zich erin onder te dompelen, te bewegen en ermee te dansen.