Over ons

Onze wereld is in constante evolutie. De kleinste van onze acties of gedachten kunnen de werkelijkheid herontwerpen. In deze omgeving zijn we allemaal acteurs en regisseurs.

De energie van verandering

Quantum is bovenal de energie van verandering, het kleinste deeltje van ondeelbare energie dat in staat is een nieuwe werkelijkheid te initiëren.

Quantum werkt met precisie door de resultaten die u wilt bereiken te benadrukken. Door u op een concrete manier te begeleiden, wordt deze energie de energie die u elke dag bezielt.

Dankzij een netwerk van professionals die gedreven worden door een passie voor hun vak, coacht, traint en ondersteunt Quantum bedrijfsleiders, medewerkers, teams, managers, business creators en individuen in hun persoonlijke, groeps- of bedrijfsuitdagingen.

Onze missie

Van een individu maken we een teamlid.
Van een groep, maken we een team.
Van een manager maken we een leider.
Van een starter maken wij een ondernemer.

Mensen weer centraal stellen in het debat en hun volledige potentieel en toegevoegde waarde vrijmaken door zin te geven aan hun handelen.

Verduidelijk uw doelstellingen

Verduidelijk nieuwe keuzes, creëer een nieuwe activiteit, zet een nieuwe groepsdynamiek op. In een voortdurend veranderende wereld ondersteunen wij u op een concrete en tastbare manier op de lange termijn, om dit proces te starten.

the art of alignment

Wanneer uw waarden duidelijk zijn, wordt het nemen van beslissingen eenvoudig en duidelijk.

Team

Filip Grisar

Filip Grisar

Oprichter van Quantum, coach en trainer

« De afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad om veel te reizen in de loop van mijn activiteiten en mensen van alle achtergronden en culturen te ontmoeten. Van Azië tot de Verenigde Staten, via het Midden-Oosten en Europa, besefte ik dat de uitdaging universeel is: betekenis geven aan wat we doen. »

Wilt u ons ontmoeten om uw project te bespreken?

Contacteer ons