the energy of change

Coaching Trainings Consultancy
inspireren en initiëren van veranderingen om de individuele uitdagingen en uitdagingen van het bedrijf aan te pakken

from inspiration to action

van een individu maken we een teamlid

lead the way

van een manager maken we een leider

work together

van een groep, maken we een team
We willen bedrijven die efficiënt zijn, maar menselijk. Bedrijven die respect hebben voor de individuen die het bedrijf vormen, voor hun uniciteit, hun waarden en hun dromen. Bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarnaar handelen.
Mensen weer centraal stellen in het debat en hun volledige potentieel en toegevoegde waarde vrijmaken door zin te geven aan hun handelen.

Diensten

Coaching

Het aanpakken van knelpunten, het opnieuw bekijken en verder gaan dan de vastgelegde grenzen, het definiëren van uw doelstellingen, het stimuleren van reflectie, met als enige doel om u in actie te brengen en uw volledige potentieel te ontsluiten.

Opleidingen

Leid teams verder en ontwikkel vaardigheden met behulp van aangepaste programma’s

Consultancy

Verbreed het spectrum van mogelijkheden, zoek nieuwe grenzen op en bekijk de dagelijkse realiteit van individuen en bedrijven op een andere manier om zo een andere dynamiek te triggeren.

Interim Management

Om een team in oprichting te ondersteunen, om een behoefte van tijdelijke middelen te beantwoorden, een nieuwe impuls te geven bij de invoering van veranderingen of een nieuwe dynamiek te begeleiden.

Human ressources

Rekrutering, ontwikkeling van talenten, ondersteuning van carrièreplannen en werknemers flexibiliteit. Het verband tussen individuen en de organisatie heroverwegen.

Team

Verduidelijk nieuwe keuzes, creëer een nieuwe activiteit, zet een nieuwe groepsdynamiek op. In een voortdurend veranderende wereld ondersteunen wij u op een concrete en tastbare manier op de lange termijn, om dit proces te starten.

Filip Grisar

Filip Grisar

Coach, trainer en oprichter van Quantum

“In de loop van onze activiteiten worden we steeds meer geconfronteerd met mensen die zin willen geven aan hun dagelijks leven. Op het werk, in relaties of in het leven in het algemeen. Met ons team zetten we verschillende benaderingen op, afhankelijk van de inzet, om een nieuwe dynamiek te creëren waarbij de gegeven inzet ons in staat stelt om te co-creëren.”

Where the energy flows

Gedroomd door Filip, ontworpen door Laurence: Quantum Space is de combinatie van 2 passies. Een ruimte voor uw evenementen, trainingen en vergaderingen, omgeven door groene natuur, op een steenworp afstand van Brussel. Een gezellige en warme plek ontworpen om de tijd te nemen om tot rust te komen, te co-creëren, uit te vinden, te organiseren, te ontmoeten, te communiceren, te veranderen, op te laden, te heroriënteren....
Quantum Space

Wilt u deze energie van verandering invoeren?

Contacteer ons