Diensten & opleidings

Elk geval, elk bedrijf en elk team is uniek.
Onze programma’s worden uitsluitend op maat gemaakt.
Ze zijn gemaakt om te passen bij uw realiteit en uw dagelijkse uitdagingen.

de l’inspiration a l’action

Grâce à un travail centré sur l’individu, l’équipe Quantum vous invite à (re)trouver du sens dans votre travail et vos actions et à créer un équilibre engageant.

Partir de vos compétences et votre savoir-faire pour renforcer la cohésion des équipes, faciliter l’adhésion au changement, le tout en phase avec vos besoins.

Coaching

Voor groepen, leidinggevenden en managers of individuele coaching

Coaching helpt het individu om zijn of haar aangeboren vermogen om zich aan te passen aan een probleem terug te krijgen. De aanpak bestaat uit het implementeren van een transversale praktijk gebaseerd op de bevraging en de fundamenten van de menswetenschappen om zo het creatieve potentieel vrij te maken. Het is gebaseerd op de relatie van vertrouwen en het principe van vertrouwelijkheid.
Breek de impasse, herbekijk en ga verder dan de grenzen van het kader, definieer uw doelstellingen, stimuleer reflectie, met als enige doel u in actie te brengen en uw volledige potentieel te ontsluiten.

Opleidingen

Al onze trainingen worden op maat gemaakt om aan uw realiteit te voldoen en hebben een reële impact op uw organisatie.

Leid teams verder, ontwikkel vaardigheden door middel van gepersonaliseerde programma’s waarbij ondersteuning en praktijk een essentiële rol spelen.

« Ik verlies nooit, of ik win of ik leer » (N.Mandela)

Consultancy

Elke verandering vereist een globale denkoefening, een visie, een actie. Wij ondersteunen u bij deze transformatie.

Verbreed het spectrum van mogelijkheden, neem nieuwe hoogten in en laat een andere kijk op de dagelijkse realiteit van individuen en bedrijven toe om zo een andere dynamiek op gang te brengen. Maak van uw doodlopende wegen de plaats van uw mooiste inspiraties.

Interim management

De leider van een kleine of middelgrote onderneming of van een grotere organisatie, wordt vaak geconfronteerd met een gebrek aan talent en nieuwe benaderingen om uit de mist te geraken, problemen of tijdelijke crisissen te beheersen.

Wij kunnen uw “adviesraad” zijn of een ontbrekende schakel in uw onderneming overnemen. Tijdelijke vervanging van de leider of lid van het managementteam maakt ook deel uit van de mogelijke oplossingen die wij, vanuit onze ervaring, kunnen aanbieden.

Human ressources

Wervingsmanagement, retentie, competentiemanagement, talentmanagement, ontwikkelingsplannen, compensatie & voordelen, audit van projectteams of managementcomités.

Gepersonaliseerde aanpak

Elk bedrijf is uniek. Onze ervaring heeft ons meer dan eens geleerd dat geen enkele opleiding van het ene bedrijf naar het andere kan worden gekopieerd zonder grote veranderingen. Als we een reeks thema’s hebben die als basis voor discussie kunnen dienen, zullen we altijd na een grondige vergadering een programma op maat voorstellen dat aan uw werkelijke verwachtingen voldoet. Wij bieden groepstrainingen aan, versterkt door regelmatige controle om ervoor te zorgen dat de verandering verankerd is in nieuwe gewoonten.

« Middelmatige leiders leggen hun eigen lat hoger, goede leiders leggen de lat voor anderen hoger; grote leiders inspireren anderen om hun eigen lat hoger te leggen »

Orrin Woodward

Wilt u één van onze trainingen volgen?

Contacteer ons